Buro
Styling

“A change may be just around the corner…”

Wie zit er achter het buro?

Een enorme liefhebber van interieur, architectuur en een groot verzamelaar van mooie plaatjes en beelden van interieurs en nog zoveel meer moois, neem ook maar eens een kijkje op mijn Pinterest pagina. Tijdens mijn eerste opleiding bij het Nimeto heb ik de liefde voor interieurs ontwikkelt, later na het afronden van mijn studie architectonische vormgeving aan de kunstacademie heb ik hier mijn werk van kunnen maken. De liefde is niet alleen bij woninginterieur gebleven ook de Retail styling heeft mijn hart veroverd…

Interieur Styliste

Als interieurontwerper/stylist ben ik te herkennen aan mijn gevoel voor de balans in kleur en materialen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat een interieur niet alleen een mooi plaatje is maar vooral past bij de bewoners van het huis! Ik vind het een uitdaging om jouw wensen om te toveren tot een prachtig nieuw interieur.

Cnvv

Als gecertificeerd verkoopstylist bij de CNVV help ik je om het huis zo optimaal mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Ik creëer een toegankelijke sfeer voor een zo groot mogelijke doelgroep, zodat je woning positief opvalt tussen het gehele woningaanbod. Door gebruik te maken van neutrale kleuren, ruimtelijke indeling en accessoires creëren we met een zo laag mogelijk budget een aantrekkelijk geheel waarin de sterke kanten van het huis benadrukt worden. Daarnaast fotografeer ik ook de interieurs na de styling voor een compleet aanbod aan de makelaars of voor een woningverkoopsite.