Buro
Styling

“An interior is the natural projection of the soul” – Coco Chanel

Interieurontwerp

Je eigen woning, een verlengstuk van jezelf. Balans…… dat is wat ik belangrijk vind aan de inrichting van een huis. Een indeling, kleur, materiaal, meubels en accessoires in de juiste verhouding zorgen voor die fijne sfeer. Je eigen woning is een verlengstuk van jezelf, de inrichting is dan ook op zijn best als het iets zegt over de bewoners van het huis. Een interieur ontwerpen waar je blij van wordt en waar je je helemaal thuis voelt, dat is wat ik graag voor je doe.

Inspireren, adviseren en Begeleiden

Een advies aan huis, de restyling van je woonkamer, een inrichtingsplan voor je nieuwe huis, een lichtadvies, een baby/kinderkamer, het kan allemaal! Met een persoonlijk moodboard, 2D plattegronden en 3D visualisaties laat ik je graag zien wat er met je eigen woning allemaal mogelijk is. En mocht je er daarna met shoppen niet helemaal uitkomen dan begeleid ik graag in de woonwinkel op zoek naar je nieuwe sfeer of inrichting voor je huis. In een advies aan huis geef ik je tips voor de indeling, geef ik je o.a een kleur-/lichtadvies en kan je mij alles vragen omtrent je interieur.
Maar ook samen met bv vriendinnen een moodboard maken voor je nieuwe huis of restyling van je kamer is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een nieuw interieur?

Advies aan huis, kleuradvies en voorstel inrichting

2 uur, totaalprijs €175,- excl. BTW

Intake aan huis, moodboard en schetsontwerp (voor 1 ruimte) met presentatie.

€375,- excl. BTW

Intake aan huis, moodboard en 2D/3D tekeningen incl. materiaal en kleuradvies met presentatie.

offerte op aanvraag

Advies op maat?

Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Personal shopping.

€75,- excl. BTW per uur

Workshop moodboards maken.

€75,- excl. BTW per uur excl. materiaal

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden of voor een advies op maat kan je mij benaderen op info@burostyling.nl
Bovenstaande bedragen gelden voor het werkgebied Zeist en omstreken, boven de 10km zal een reiskostenvergoeding in rekening worden gebracht.

pinterest Pinterest

Instagram_App_Large_May2016_200 Instagram