Buro
Styling

“Design is a plan for arranging elements in such a way as best to accomplish a particular purpose”

– Charles Eames

Verkoopstyling

Tussen interieurstyling en verkoopstyling zit een wezenlijk verschil. Interieurstyling of verkoopstyling, beide met een doel om de woning aantrekkelijk te maken… Spelen met ruimtes, kleur en inrichting zodat er een mooi geheel ontstaat, bij interieurstyling is de inrichting geslaagd als het iets zegt over de bewoners van het huis. Met verkoopstyling zorgen we juist voor een neutrale, ruimtelijke en sfeervolle inrichting, aantrekkelijk voor een zo groot mogelijk publiek.

Bent u van plan uw huis te verkopen of staat het al een tijdje te koop?

Wellicht kan ik u met verkoopstyling helpen de courantheid van uw woning te vergroten. Verkoopstyling is er op gericht om een woning aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Hoe groter de doelgroep hoe groter de kans op verkoop. Ik creëer een toegankelijke sfeer zodat je woning positief opvalt tussen het gehele woningaanbod. Door gebruik te maken van neutrale kleuren, ruimtelijke indeling en accessoires creëren we met een zo laag mogelijk budget een aantrekkelijk geheel waarin de sterke kanten van het huis benadrukt worden. Hierdoor kan een potentiële koper zich vaak beter verplaatsen in de eventueel nieuwe woning.

Voor

Na

Goede foto’s zijn cruciaal

Daarnaast fotografeer ik ook de interieurs na de styling voor een compleet aanbod aan de makelaars of voor een woningverkoopsite waarbij de focus wordt gelegd op de sterke punten van uw woning.

Verkoopstyling betaalt zich terug

Wanneer een woning langere tijd in de verkoop staat bestaat het risico van eventuele dubbele woonlasten maar ook het zakken met de verkoopprijs is financieel onaantrekkelijk. Met verkoopstyling valt er bij uw woning met een relatief kleine investering mogelijk veel te besparen in tijd en geld. Dit wordt bevestigd door een onderzoek, uitgevoerd door House of KIKI, dat 70% van de woningen die langer dan 1.5 jaar te koop staan, binnen drie maanden na restyling door een CNVV – verkoopstylist, worden verkocht.

Wat kost Verkoopstyling?

De kosten van verkoopstyling zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en grootte van de woning. Hierbij geldt een tarief: vanaf €350,- incl. BTW. Mijn aanpak hierbij is volgt:

Intake gesprek bij u thuis

Een offerte op maat

Een actieplan voor de verkoopstyling

Styling bij u thuis

Optioneel kan direct na de styling een fotoreportage van circa 20 foto’s gemaakt worden waarmee u uw woning op internet kunt presenteren voor de verkoop. De kosten hiervan zijn € 225,- incl. BTW.
Bovenstaande bedragen gelden voor het werkgebied Zeist en omstreken, boven de 10km zal een reiskostenvergoeding in rekening worden gebracht.