Buro
Styling

“Design is a plan for arranging elements in such a way as best to accomplish a particular purpose”

– Charles Eames

De juiste balans…

In je eigen huis wil je je graag op je gemak voelen. De kleuren in je woning hebben een grote invloed op de sfeer en zijn daarom erg belangrijk.
Kleuren komen in ons interieur terug op meerdere manieren. Dit kan gaan om de kleur of een behang op de muren, de kleur van de kozijnen en deuren, maar ook de kleurstelling en het materiaalgebruik van je meubilair/inrichting spelen hierin een belangrijke rol.
Naast kleur is licht ook een belangrijk element als het gaat om sfeer. De juiste balans tussen deze twee is essentieel voor een interieur dat in balans is en waar je je fijn voelt.

Een kleurenplan op maat?

Je gaat verhuizen en in plaats van de snel wit geschilderde muren wil je graag iets anders maar je weet niet precies wat… Of je bent na jaren uitgekeken op de huidige kleuren in je woonkamer en je hebt zin in verandering….
Je hebt een gave bank gezien in een tijdschrift maar past dat dan wel bij mijn andere meubilair en mijn huidige kleuren….
Een kleurenplan op maat is dan de oplossing! Hiervoor kom ik bij je thuis met kleurenwaaiers en evt. behangboeken, inventariseer ik de ruimte, samen bespreken we dan de wensen, bepalen de kleuren, waarmee je vervolgens gelijk aan de slag kan!

Voor de kosten van een kleuradvies kan je kijken onder interieurontwerp of kan je mij mailen op info@burostyling.nl

pinterest Pinterest

Instagram_App_Large_May2016_200 Instagram